Hoppa till innehåll

Frohes neues Jahr!

Hallo 2022!

Galet att det redan är ett nytt år och att 2021 är över! Varje år är ju alltid en berg-och-dalbana, och särskilt de senaste åren på grund av Covid-19, men wow vilket fint 2021 jag fick ändå tack vare detta utbyte! Jag har ju längtat och kämpat efter att detta utbyte ska bli av ända sedan jag började på KTH, så jag är så tacksam för att det äntligen kunde bli av nu trots världens rådande situation.

SÅ jag har sagt det förut, men jag säger det igen: ta chansen och åk på utbyte!!! Det är verkligen världens möjlighet där du får utveckla dig själv, får nya livs- och akademiska kunskaper, och du får minnen och vänner för livet! 

Frohes neues Jahr! // Gott nytt år!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!