Hoppa till innehåll

Vill åka nu!

Hej!

Att läsa Jonnas, Elins och Maxs inlägg gör mig sååå sugen på att åka till Fiji! Sanningen är att jag vet inte helt säkert när vi kan åka. Vår ursprungliga plan som vi gjorde när vi skrev vårt research proposal förra året var att vi skulle åka vecka 9. Det kommer tyvärr inte att gå då vi inte har fått forskningstillstånd ännu. En process som tar sjukt lång tid… Jag kan skriva mer om det i ett annat inlägg. Men min förhoppning är att vi ska kunna åka någon gång under mars i alla fall.

Den här veckan spenderar jag hemma hos min mamma. Hon fyllde år i tisdags och jag ville passa på att spendera lite längre tid med familjen. Hon bor ute på landet så denna veckan varvar jag plugg med hundpromenader. Väldigt mysigt! Dock får det tråkiga vädret mig att längta ännu mer efter Fiji…

Hoppas ni har en fin vecka!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!