Hoppa till innehåll

Tillställning och möte med rektorn

Tidigare i veckan blev vi inbjudna till en tillställning som personalen på Department of Science hade ordnat. Nästan alla i personalen var där och det var kul att vi fick en möjlighet att träffa dem.

Vi fick även träffa University of Fiji’s rektor, Professor Shaista Shameem, vilket var häftigt. Hon var väldigt snäll och vi hade ett trevligt möte där vi fick berätta om vårt projekt. Hon berättade även att hon hade varit i Sverige och besökt Lund.

Jag och Erika tillsammans med Professor Shaista Shameem, Professor A B M Shawkat Ali och Dr Ramendra Prasad (vår handledare).
Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!