Till innehåll på sidan

Uppdrag under studierna

KTH erbjuder många spännande uppdrag under dina studier. Här publicerar vi olika uppdrag som du kan söka.

Ansökan öppen

Håll en workshop i biblioteket och få lön

Under 2024 bjuder KTH Biblioteket in KTH-studenter att arrangera en workshop i biblioteket. Och du får lön! Du väljer själv temat för workshopen. Läs mer och ansök genom att följa länken.

Ansökan öppen

Mentor hos Funka

Att vara mentor hos Funka är ett betalt jobb där du hjälper du en annan student att exempelvis sortera och prioritera bland kursuppgifter, tydliggöra schema och sätta upp delmål. Ni träffas regelbundet och skapar verktyg och förutsättningar tillsammans för att studenten ska kunna genomföra sina studier.

Ansökan öppen

Anteckningsstödjare hos Funka

Att vara anteckningsstödjare är ett betalt jobb som innebär att föra noggranna och tydliga anteckningar som du delar med dig av till en annan student som till exempel har dyslexi.

En marskalk under en ceremoni i Stadshuset i Stockholm

Ansökan öppen

Marskalk

Som marskalk fungerar man som ceremoniell funktionär och assisterar med olika uppgifter för att de akademiska högtiderna skall avlöpa så bra som möjligt samt präglas av högtidlighet och värdigt flyt. Det är en unik möjlighet att få ta del av KTH:s traditionsrika ceremonier.

Anmäl intresse som marskalk

Exjobb, trainee, internships och extra- eller säsongsjobb

I KTH Exjobbportal hittar du framförallt exjobb men också trainee-tjänster, internships och extra- och säsongsjobb inom både privat och offentlig sektor. Välj bland en bredd uppdrag från stora industriföretag och små och medelstora företag samt offentliga organisationer.

KTH Exjobbportal

Innehållsansvarig:info@kth.se
Tillhör: Studentwebben
Senast ändrad: 2024-01-12