Till innehåll på sidan

Uppdrag under studierna

KTH erbjuder många spännande uppdrag under dina studier. Här publicerar vi olika uppdrag som du kan söka.

Exjobb, trainee, internships och extra- eller säsongsjobb

I KTH Exjobbportal hittar du framförallt exjobb men också trainee-tjänster, internships och extra- och säsongsjobb inom både privat och offentlig sektor. Välj bland en bredd uppdrag från stora industriföretag och små och medelstora företag samt offentliga organisationer.

En marskalk under en ceremoni i Stadshuset i Stockholm

Ansökan öppen

Marskalk

Som marskalk fungerar man som ceremoniell funktionär och assisterar med olika uppgifter för att de akademiska högtiderna skall avlöpa så bra som möjligt samt präglas av högtidlighet och värdigt flyt.

Läs mer och anmäl intresse som marskalk

Två kvinnliga studenter som sitter och pluggar tillsammans i KTH Entré på KTH Campus

Ansökan öppen

Hjälp KTH att kommunicera bättre

KTH vill bli bättre på att kommunicera till KTH-studenter. Därför bjuder vi nu in dig som student till en fikagrupp, som träffas några gånger per termin. Kom och drick kaffe eller te, njut av goda bullar medan du berättar vad som är på gång för studenter och ger oss återkoppling på innehåll och hur kommunikationslösningar kan bli bättre.

Föreläsning

Ansökan stängd

Jobba som studentambassadör

Jobbet som studentambassadör är ett roligt, flexibelt och meriterande jobb som du kan ha vid sidan av dina studier på KTH. Som studentambassadör jobbar du med att informera och inspirera presumtiva studenter till att söka en utbildning på KTH.

Innehållsansvarig:info@kth.se
Tillhör: Studentwebben
Senast ändrad: 2022-05-23