Hoppa till innehåll

Så nära ’Heaven on Earth’ man kan komma

Hallo!

För att citera vad min kompis Axel, som bor och jobbar här i Zürich, sa när vi sågs för några veckor sedan: ”Schweiz är så nära ’Heaven on Earth’ man kan komma”. Och ja, efter förra helgens vandring ovanför molnen i Pizol kan jag inte annat än hålla med honom! Här har ni bildbevisen:

Ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!