Hoppa till innehåll

Tenta-plugg i ett soligt Milano

Hej!

Här i Milano är tenta-perioden i full gång och höstens äventyr har långsamt bytts ut mot rutin. Själv försöker jag varva projektarbeten och läsning med kaffepauser i solen, middagar på stan och pass på gymmet. Något som är otroligt trevligt är att solen skiner varje dag, där våren långsamt börjat krypa fram och dagligen bjuder på upp mot 10 grader! Tills vi hörs igen kommer här lite bilder från veckan.

Ciao!

 

Hej! Mitt namn är Anja och jag läser femte året på Civilingenjörsprogrammet Samhällsbyggnad. I höst intar jag sista året på min master inom Hållbar samhällsplanering och stadsutformning genom att för en termin byta ut KTH mot Politecnico di Milano i Italien. Under den här terminen kommer jag försöka leva ”La dolce vita” – med allt vad det innebär! Jag tänker fråga Italien vart den bästa pizzan, pastan och Gelaton egentligen finns, vilka stadsdelar som bevarat mest inspiration och historia, hur livet som student är och vad Milanos systerstäder har att erbjuda. Och de svar jag får kommer jag förmedla här på bloggen, i form av skilda inlägg och massvis med bilder. Hoppas ni vill följa med på min resa!