Hoppa till innehåll

Äntligen är allt godkänt!

I fredags fick vi det mycket efterlängtade beskedet att Immigration Department har godkänt vårt forskningstillstånd! Beskedet kom dock inte via mail utan vi ringde till dem och fick då veta att det blivit godkänt. Det känns lite som att de har glömt bort att meddela oss beslutet då forskningstillståndet tydligen blev godkänt redan i onsdags… Efter samtalet åkte vi direkt till deras kontor här i Nadi för att få våra pass stämplade. Nu ska vår kontaktperson hjälpa oss att boka in våra besök till byarna och då kan vårt projekt börja på riktigt! Ska bli så himla kul!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!