Hoppa till innehåll

Jag åkte till Hong Kong!

Heej,

I mars åkte jag på en spontan resa till Hong Kong. Jag bokade resan samma dag som jag skulle åka. Jag känner även två andra som gör utbyte där, så jag passade på att besöka dem. Vi åkte till massor av ställen bl.a. besökte jag Macau, vilket är en stad en timme bort med färja från Hong Kong. Vi besökte även Big Buddha och för att komma dit fick vi ta cable cart upp, vilket var en häftig upplevelse. Hong Kong är en stad med väldigt höga byggnader och fina berg. Vi åkte även upp till Victoria Peak som är ett berg med en fin utsikt. Dock var det dimma när jag var där och därför kunde man inte se så mycket. På fyra dagar hann jag med att se väldigt mycket. Jag åkte ferris wheel, besökte Hong Kong University of Technology, gick till flower garden och tittade på light show från marinan. Här är lite bilder från resan:

2 reaktioner till “Jag åkte till Hong Kong!”

  1. Det var helt underbart! Jag önskar jag var där längre

Kommentarer är stängda.