Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

Intresserad av innovation på KTH?

Vi med!

Kan du inte få nog av innovativa nyheter, events och tävlingar? Då ska du hänga med oss! Börja med att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så ser vi till att du inte missar din chans att innovera.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Nyheter

KTH-startup tar in miljoninvestering

Loanwalllet är en digital plånbok där du kan samla dina lån och få koll på dina ränteutgifter (inkl. CSN-lån). Genom smarta algoritmer upplyser LoanWallet dig om banken smyghöjer räntor och ger förslag på en kreditgivare som erbjuder lägre ränta

Läs hela artikeln här!

För fler innovativa nyheter klicka här!

Lediga jobb!

Nyhetsbubblan ett minne blott

Nyheter i form av en app är kanske inte något nytt. Men möt Tellus.news som är den första i sitt slag som samlar in data från hela världen med hjälp av en automatiserad tekniklösning.Nyligen stängde startupbolaget sin första investeringsrunda och tar in kapital från KTH Holding för att utöka sitt team och påskynda lansering.

Läs om Tellus.news här!

Rekordmånga sökte sig till förinkubatorn

Aldrig förr har KTH Innovation tagit emot så många ansökningar till förinkubatorsprogrammet. Antogs gjorde hela 13 nya start-up projekt som nu sitter i KTH Innovations lokaler för att utveckla sina innovationer vidare.

Läs mer om casen här!

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad KTH Innovation gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss i Sociala Medier så missar du inget.

Till sidans topp