Uppladdningen för HT15 har äntligen börjat

Efter en sprakande vårtermin, tar KTH behövligt sommarlov och campus ekar tomt av studenter, forskare och härliga kollegor. I slutet av Augusti väntas dock allt vara i sin ordning igen och vi hälsar alla välkommen åter då!

Då räknar vi med att kickstarta terminen med en ny innovativ webbplats, kampanjen "100 idéer på 100 dagar" kommer tillbaka och ett glatt innovationsgäng är dåmera redo att hälsa flera spännande idéer välkomna att utvecklas tillsammans med oss. Vi vill passa på att tacka samtliga studenter, forskare, entreprenörer, innovatörer, inspiratörer och vänner för en fantastisk start på 2015. Nu laddar vi batterierna med sol och lata dagar under parasollen, och ser fram emot en innovativ höst tillsammans med er.

Men självklart finns vi redo även under sommarveckorna om idéerna flödar obegränsat - Du når oss som vanligt med ett mail på innovation@kth.se. Kanske något av det bästa med att få arbeta med inspirerade människor, innovation och att med forskning kunna bidra till ett bättre samhälle - vi får aldrig nog!

Vi ses!

Till sidans topp