Welcome to KTH Innovation - It all starts here

Kampanj

Jakten på banbrytande idéer och revolutionerande forskning

Fjolårets kampanj "100 idéer på 100 dagar!" är tillbaka. Då fick vi in hela 134 idéer och under hösten kraftsamlar vi våra resurser och söker efter 100 kvalitativa idéer på KTH Campus.

Vi är övertygade om att det finns många studenter med idéer att utveckla och forskare som ännu inte vet om att vårt stöd finns.

Just nu är det dagar kvar av kampanjen!

Nyheter

Sökandet efter ett hem skapade idén

Det är sällan en idé uppdagar sig för att man sätter sig ner och försöker komma på en. För Manne Larsson var det dags att köpa en bostad som när han upptäkte ett tydligt need på marknaden. Det var när han gick på visningar samtidigt som han skulle hinna sätta sig in i bostadsföreningars årsredovisningar och ekonomi som ett frö såddes.

"Det är inte fult att misslyckas så länge man provar igen"

I takt med att höstterminen drog igång, startade bootcampet som ska förbereda de antagna teamen till Brighter Startup 2015. Programmet som erbjuder tidiga innovationer att finslipa sina affärsidéer och möjligheten att testa sina idéer under en vecka i Kaliforninen senare i höst.

Notiser

Global Change Award

Global Change Awardär en av världens största tävlingar för tidiga innovationer och den första i sitt slag inom modeindustrin. Tillsammans med Accenture är KTH sammarbetspartner och målet är att identifiera och stötta banbrytande idéer och skydda jordens naturresurser.

Har du en banbrytande idé?

Global Change Award är innovationstävlingen som genom att identifiera och stötta banbrytande idéer har som syfte att bidra till att sluta modets kretslopp och därmed skydda jordens naturresurser. Tävlingen väljer årligen fem idéer som får dela på ett anslag om1 miljon euro, och en skräddarsydd innovationsaccelerator under ett år genom KTH och Accenture.

Lediga jobb!

Till sidans topp