Vi önskar dig en fridfull helg och ett riktigt fint 2015

Årets Alumn 2014 - Regina Kevius

Regina Kevius, L-99, stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholm, är Årets Alumn 2014 för att hon inspirerar teknologer att välja en alternativ bana i politiken och offentlig sektor. Lördagen den 4 oktober korades Regina Kevius av rektor under prisceremonin som avslutade KTH:s Alumnvecka 2014. I samband med prisceremonin höll Regina Kevius det uppskattade föredraget Varför behövs ingenjörer i politiken?

MÅNADENS ALUMN

Marie Lagström & Emelie Andrén Meiton

Marie Lagström och Emelie Andrén Meiton delar på utmärkelsen Månadens Alumn. De är vänner som följts åt under studieåren på KTH. De läste båda design och produktframtagning och tog sina masters i industriell ekonomi. Först ville de egentligen inte bli ingenjörer. De ville inte för de trodde att de hade det som krävdes för en ingenjörsutbildning. Genom prisade sajten Womengineer är de nu experter på att omvända andra till att vilja bli det. 

Ingela Lindh, A-81, är ny biträdande stadsdirektör i Stockholm

Den 20 oktober fattade kommunstyrelsen i Stockholms stad beslut om att tillsätta ny stadsdirektör samt två biträdande stadsdirektörer där KTH-alumnen Ingela Lindh är en av dem. Ingela Lindh har arbetat i Stockholms stad sedan 1991 och har tidigare varit stadsbyggnadsdirektör i staden. Hon är arkitekt utbildad vid KTH och kommer närmast från en roll som vd för AB Stockholmshem.

Nya projekt finansierade av KTH Opportunities Fund

Tack vare generösa gåvor har elva nya spännande studentprojekt fått stöd från KTH Opportunities Fund.

Årets julklapp

Vet du inte vad du ska ge till din farbror i år? Han pratar ju alltid om sin tid på KTH. 

Vi vet.

Låt din julklapp gå till KTH:s studenter och forskare för en bättre framtid.

Ge din gåva

Är du redan medlem, logga in här

Kalender

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.