Årets Alumn 2014 - Regina Kevius, L-99

Utmärkelsen Årets Alumn 2014 tilldelas lantmätaren och politikern Regina Kevius för att hon inspirerar teknologer att välja en alternativ bana i politiken och offentlig sektor. Regina Kevius har framgångsrikt kombinerat sina specifika tekniska kunskaper med ett samhällsengagemang. Idag verkar hon som stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholm och inspirerar därigenom teknologer att ta del i arbetet för att skapa ett bättre samhälle.

Följ live-sändningen av prisceremonin och föredraget här

Anmäl dig till prisceremonin och föredraget Varför behövs ingenjörer i politiken? lördagen den 4 oktober kl 15.00 i sal F2.

NYHETER

KTH stiger i ranking

KTH rankas som 110:e bästa lärosäte i världen i QS World University Rankings. Det är ett avancemang med åtta placeringar jämfört med förra året och är KTH:s högsta placering någonsin i en internationell ranking.

MÅNADENS ALUMN

Anette Scheibe Lorentzi

I april 2014 rekryterades Anette Scheibe Lorentzi till tjänsten som stadsbyggnadsdirektör med uppdrag att leda utvecklingen av ett tätare och mer sammankopplat Stockholm. Själv sätter hon stort hopp till samarbeten, inte minst med sitt tidigare lärosäte KTH.

Dajana Vlajic tar över som projektledare för Womengineer

Dajana Vlajic, ingenjörsstudent inom datateknik på KTH, blir Womengineers nya projektledare. Hon har tidigare erfarenhet från både studentprojekt och ideella organisationer.

Nya projekt finansierade av KTH Opportunities Fund

Tack vare generösa gåvor har elva nya spännande studentprojekt fått stöd från KTH Opportunities Fund.

Är du redan medlem, logga in här

Kalender

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.