Kära diplomand, nu har du nått målet...

... äntligen kan du kalla dig KTH alumn. Välkommen till din nya familj, KTH Alumni. 

MÅNADENS ALUMN

Olof Faxander

KTH:aren och civilingenjören i materialteknik - Olof Faxander - har blivit vald till årets ledare och årets mångfaldschef. Han är 45 år men har hunnit med flera tunga vd-poster. Olof Faxander är idag Sandviks vd. Vad är det som gör Olof Faxander till en sådan framgångsrik och uppskattad ledare?

MÅNADENS PRISREGN

Prisregn över KTH-alumner

2015-04-28. KTH-alumnen och adjungerade professorn Ulf Håkansson (K-86) tog emot Sigge Thernwalls Stora Byggpris – ett av Sveriges största pris inom bygg och anläggning. Ulf Håkansson fick 250 000 kronor för sin injekteringsteknologiska forskning. Ulf Håkansson delade förstapriset med fyra andra KTH-alumner som fick varsin ansenlig summa. De andra är Ali Farhang (V-90), tekn dok Costin Pacoste, fil dok Berit Balfors och tekn dok Bo Olofsson. 

GE TILLBAKA TILL KTH

"The alumni chapter is not a statement, it’s a promise"

KTH:s masterstudent Prasanth Korada chattar med KTH alumnen Arun Subramanian, som var med och öppnade KTH:s första chapter i Indien i fjol.

I bloggen kan du läsa hur åren på KTH förändrade Arun Subramanians liv och varför han vill ge tillbaka till KTH.

Läs Prasanth Koradas blogg

Är du redan medlem, logga in här

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.

Till sidans topp