Årets Alumn 2014 - Regina Kevius

Regina Kevius, L-99, stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholm, är Årets Alumn 2014 för att hon inspirerar teknologer att välja en alternativ bana i politiken och offentlig sektor. Lördagen den 4 oktober korades Regina Kevius av rektor under prisceremonin som avslutade KTH:s Alumnvecka 2014. I samband med prisceremonin höll Regina Kevius det uppskattade föredraget Varför behövs ingenjörer i politiken?

NYHETER

KTH stiger i ranking

KTH rankas som 110:e bästa lärosäte i världen i QS World University Rankings. Det är ett avancemang med åtta placeringar jämfört med förra året och är KTH:s högsta placering någonsin i en internationell ranking.

MÅNADENS ALUMN

David Roll, A-03

Med sin erfarenhet av högre utbildning i USA kände David Roll ett starkt behov av att kavla upp ärmarna och hjälpa sitt svenska alma mater som inte har en lika stark alumn-tradition. Nu är han en av KTH:s mest aktiva alumner.

Ingela Lindh, A-81, är ny biträdande stadsdirektör i Stockholm

Den 20 oktober fattade kommunstyrelsen i Stockholms stad beslut om att tillsätta ny stadsdirektör samt två biträdande stadsdirektörer där KTH-alumnen Ingela Lindh är en av dem. Ingela Lindh har arbetat i Stockholms stad sedan 1991 och har tidigare varit stadsbyggnadsdirektör i staden. Hon är arkitekt utbildad vid KTH och kommer närmast från en roll som vd för AB Stockholmshem.

Nya projekt finansierade av KTH Opportunities Fund

Tack vare generösa gåvor har elva nya spännande studentprojekt fått stöd från KTH Opportunities Fund.

Är du redan medlem, logga in här

Kalender

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.