Ingenjörstradition KTH Alumni

Nominera din kandidat till Årets Alumn 2015

Lördagen den 3 oktober 2015 hedrar vi Årets Alumn på KTH Campus. Årets Alumn är en person som inspirerar och utmanar.  Var med och påverka valet med just din kandidat. Du kan nominera en tidigare klasskamrat eller annan stjärnforskare som du tror på. En KTH:are som i sin yrkesroll eller som privatperson utmärkt sig som en god ambassadör för KTH. 

Nominera här. 

Vi tar emot nomineringar fram till 30 april. Din kandidat måste ha studerat minst ett år på heltid vid KTH för att kunna bli Årets Alumn.

Läs mer om KTH:s Alumndag

MÅNADENS FÖRELÄSNING

IT-säkerhet med KTHX

Anne-Marie Eklund Löwinder, säkerhetschef vid Stiftelsen för internetinfrastruktur håller föredrag om it-säkerhet. Alla är välkomna på föredraget och ingen föranmälan krävs.

Tid: On 2015-03-25 kl 18.00 - 19.15

Föreläsare: Anne-Marie Eklund Löwinder

Plats: Sal D2, KTH Campus

Läs mer

MÅNADENS ALUMN

Eric Wahlforss - Fler än du tror är beredda att riska miljoner

Eric Wahlforss var kreatör och musiker - absolut inte ingenjör. Trodde han. Det skulle inte dröja länge förrän han började på KTH. Idag bor han i Berlin och jobbar hårt för att den digitala plattformen Soundcloud ska växa sig starkare. Ett internationellt företag med 300 anställda.

GE TILLBAKA TILL KTH

"The alumni chapter is not a statement, it’s a promise"

KTH:s masterstudent Prasanth Korada chattar med KTH alumnen Arun Subramanian, som var med och öppnade KTH:s första chapter i Indien i fjol.

I bloggen kan du läsa hur åren på KTH förändrade Arun Subramanians liv och varför han vill ge tillbaka till KTH.

Läs Prasanth Koradas blogg

Är du redan medlem, logga in här

KTH Opportunities Fund

Kalender

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.

Till sidans topp