Årets Alumn 2014 - Regina Kevius, L-99

Utmärkelsen Årets Alumn 2014 tilldelas lantmätaren och politikern Regina Kevius för att hon inspirerar teknologer att välja en alternativ bana i politiken och offentlig sektor. Regina Kevius har framgångsrikt kombinerat sina specifika tekniska kunskaper med ett samhällsengagemang. Idag verkar hon som stadsbyggnads- och idrottsborgarråd i Stockholm och inspirerar därigenom teknologer att ta del i arbetet för att skapa ett bättre samhälle.

Anmäl dig till prisceremonin och föredraget Varför behövs ingenjörer i politiken? lördagen den 4 oktober kl 15.00 i sal F2.

INBJUDAN

Missa inte Kårspexet Vive la France den 2 september

KTH Alumni bjuder in dig som alumn och en medföljande gäst till Kårspexet Vive la France – eller en till ställning i världsklass på Södra Teatern, tisdagen den 2 september. Anmäl dig före den 29 augusti. Först till kvarn gäller.

KARRIÄR

Career Days 28-29 augusti

Nordens största karriärevent för akademiker är tillbaka i Stockholm.
Du får chansen att lära känna många av Sveriges mest spännande arbetsgivare och samtidigt gå på inspirerande karriärföreläsningar helt kostnadsfritt.

MÅNADENS ALUMN

Andreas Wakäng

En av våra mest aktiva och engagerade alumner, Andreas Wakäng, bor och verkar i Oslo, men när han flyttade dit hade han inte en tanke på att engagera sig i någon alumnförening. Nu har KTH:s alumnförening i Norge 357 medlemmar och de ses för after work, temakvällar och föredrag.

Dajana Vlajic tar över som projektledare för Womengineer

Dajana Vlajic, ingenjörsstudent inom datateknik på KTH, blir Womengineers nya projektledare. Hon har tidigare erfarenhet från både studentprojekt och ideella organisationer.

Nya projekt finansierade av KTH Opportunities Fund

Tack vare generösa gåvor har elva nya spännande studentprojekt fått stöd från KTH Opportunities Fund.

Är du redan medlem, logga in här

Kalender

KTH Alumni samarbetar med CareerBuilder för att erbjuda våra alumner de mest attraktiva jobben.

Examensringar

Vill du ha ett livslångt minne av din tid på KTH eller behöver en present till en nybliven ingenjör? Då kan du beställa en examensring.