Vidareutbildning för yrkesverksamma

Sätt plus på din framtida karriär. All kunskap kräver uppdatering. Därför satsar KTH på spännande vidareutbildningskurser för yrkesverksamma, i huvudsak ingenjörer och arkitekter. Du får den kunskap som just du behöver för att kunna gå vidare i karriären. Kanske har du ett behov av att fördjupa eller bredda din kompetens. Eller kanske vill du satsa på något helt nytt. Oavsett vilket får du unika pluspoäng inför framtiden genom att läsa en vidareutbildningskurs på KTH.

Vidareutbildning

KTH erbjuder avgiftsfria poänggivande kurser inom olika ämnesområden. Kurserna vänder sig i första hand till yrkesverksamma civilingenjörer, högskoleingenjörer och arkitekter. Men även du som har andra relevanta förkunskaper är välkommen att söka. 

Du kan välja en profilerad vidareutbildningskurs på dagtid, kvällstid eller distans. Vissa kurser ges på engelska och är sökbara för dig som saknar behörighet i svenska. Anmälan till samtliga kurser görs på antagning.se.

KTH erbjuder också kurser speciellt anpassade att ubilda och utveckla chefer eller deltagare som finns på beslutsmässiga positioner i företag. Mer om detta kan du läsa under KTH Executive School.

Kontakt

Har du specifika frågor om en enskild kurs kontaktar du kursansvarig. Kontaktuppgifter finns under respektive kurs.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp