Vidareutbildning för yrkesverksamma

Sätt plus på din framtida karriär

All kunskap kräver uppdatering. Därför satsar KTH på spännande vidareutbildningskurser för yrkesverksamma, i huvudsak ingenjörer och arkitekter.

Målet är att du får den kunskap som just du behöver för att kunna gå vidare i karriären. Kanske har du ett behov av att fördjupa eller bredda din kompetens. Eller kanske vill du satsa på något helt nytt. Oavsett vilket får du unika pluspoäng inför framtiden genom att läsa en vidareutbildningskurs på KTH.

Varierat kursutbud

KTH erbjuder avgiftsfria poänggivande kurser inom ämnesområdena i menyn till vänster. Kurserna vänder sig i första hand till yrkesverksamma civilingenjörer, högskoleingenjörer och arkitekter. Men även du som har andra relevanta förkunskaper är välkommen att söka. 

Du kan välja en profilerad vidareutbildningskurs på dagtid, kvällstid eller distans. Vissa kurser ges på engelska och är sökbara för dig som saknar behörighet i svenska.

Anmälan till samtliga kurser som är öppna för fristående studerande görs på antagning.se

Välkommen med dina frågor

Har du frågor om KTH:s utbud av vidareutbildningskurser för yrkesverksamma är du välkommen att kontakta ECE-skolans utbildningskansli.

Har du specifika frågor om en enskild kurs kontaktar du kursansvarig. Kontaktuppgifter finns under respektive kurs.

Kompetensutveckling för företag och organisationer

Om du som anställd vet att din arbetsgivare kommer att finansiera din eller dina kollegors kompetensutveckling, är du välkommen att kontakta oss på KTH Professional Education. Vi erbjuder öppna kurser och skräddarsydda uppdragsutbildningar till företag och organisationer.

Det levande plusset: Bakom kulisserna

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp