Utbildningar i världsklass

Här på Sveriges främsta tekniska universitet kan du utbilda dig till civilingenjör, arkitekt, lärare och högskoleingenjör och samtidigt vara en del av ett rikt och varierat studentliv. En utbildning på KTH ger dig möjligheter att utvecklas och göra karriär i teknikens framkant, både i Sverige och utomlands. Vi har tio olika ämnesområden med tillhörande utbildningar.

Student för en dag

Följ en KTH-student

Du som går i årskurs tre eller teknisk basutbildning kan följa med en KTH-student under en dag och gå på föreläsningar, labbar, äta lunch och träffa lärare och studenter.

Ställ frågor till KTH-studenter

Undrar du över en utbildnings kursinnehåll, studentliv eller hur det är att jobba som ingenjör. Passa då på att fråga en student som går den utbildning som intresserar dig.

Podcasts om livet som student på KTH

Hur är Stockholm som studentstad, hur är det med studierna på KTH och vad gör egentligen en ingenjör? Dessa frågor och mycket mer får du svar på om du lyssnar på våra podcasts som spelades in under SACO Studentmässa.

KTH Utbildningskatalog 2016/2017

I utbildningskatalogen möter du studenter, forskare och lärare som alla har hittat sin egen väg på KTH. Du får också träffa före detta KTH:are som redan hunnit ut i arbetslivet och berättar mer om vägen dit.

Dessutom hittar du tips på vad du kan engagera dig i som student under din tid på KTH. Och mycket, mycket mer.

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

KTH-student på Instagram

Genom hashtaggen #kthstudent på Instagram kan du se bilder på KTH:s studentliv.

instagram: #kthstudent

.
Till sidans topp