Master- och magisterutbildning

Bygg på din grundutbildning! KTH erbjuder ett varierat antal master- och magisterprogram inom en rad intressanta områden. Varför inte ta chansen att studera i en internationell miljö på hemmaplan? KTH:s master- och magisterprogram ger dig möjlighet att ta del av utbildningar av hög internationell standard.

KTH-studenter

Studenter från hela världen deltar i KTH:s magisterprogram med engelska som undervisningsspråk, de flesta kommer från länder i Afrika, Europa och Asien.

Master- och magisterprogrammen vänder sig till både svenska och internationella sökande som redan har en examen om minst 120 hp/180 hp från svensk högskola/universitet, eller motsvarande utländsk examen och som nu vill vidareutvecklas inom ett specialområde.

Vi erbjuder såväl 1-åriga magisterprogram som 2-åriga mastersprogram, varav flertalet är på engelska.

Magisterprogrammen har omstrukturerats för att möta den pågående internationaliseringen av svensk högskoleutbildning. Den baseras på gemensamma internationella riktlinjer – den så kallade Bolognaprocessen.

I menyn till vänster kan du läsa mer om våra program och hitta ett som passar just dig och dina intressen.

Observera att sista ansökningsdag för engelskspråkiga program är den 15 januari. Program med svenska som undervisningsspråk har sista ansökningsdag den 15 april.

Du söker via www.antagning.se för de svenska programmen och via www.universityadmissions.se för de engelska.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!