Welcome to KTH Innovation - It all starts here

ARE YOU REIMAGINING HEALTH?

Research Edition

Är du forskare på KTH och driver ett projekt inom health & wellness med kommersialiseringspotential? Behöver du 100,000 SEK för att utveckla ditt projekt mot marknaden?

Då är det här tävlingen för dig!

Student Edition

Är du student på KTH och driver ett projekt inom Health & Wellness? Har du kommit framåt med teknikutvecklingen och behöver 25,000 SEK för att ta ditt projekt till marknaden?

Då är det här tävlingen för dig!

Ericsson demar KTH-teknik under MWC16

Under Mobile World Congress 2016 som hölls i Barcelona i slutet på februari höll Ericsson’s VD, Hans Vestberg en lyckad demo och tekniken han visade uppvar ingen mindre än KTH-forskarnas innovation WoodenHaptics. Vi pratade med Jonas Forsslund, grundare av tekniken och forskare vid KTH för att undersöka saken.


Läs intervjun med Jonas Forsslund här!

Nytänkande idéer sätter fart på modeindustrin

I början på februari stod KTH värd för H&M Concious Foundations tävling Global Change Award. KTH är samarbetspartner till initiativet som redan kallats för ”Nobelpriset inom mode” och har som syfte att främja och utveckla mer hållbara lösningar inom den globala modeindustrin.Tanken är att bidra till en mer cirkulär ekonomi med hållbarhet i fokus.

Banbrytande innovationer bakom hållbart mode

Lediga jobb!

Researchers - meet an exciting panel

Are you a researcher at KTH and would like to know more about Innovation at KTH and how your research could create impact in society? Welcome to a lunchtime session on innovation!

Nu kan du ansöka till Brighter Program 2016!

För fjärde året i rad kan du nu ansöka till programmet som tar startklara bolag till Silicon Valley under en intensiv vecka för att boosta din idé med företagsträffar, investerarmöten, pitchtäning och mycket mer.

Läs mer om programmet och ansök här!

Storslam i Venture Cup

Nu har affärsplanstävlingen Venture Cup korat årets vinnare. Bland deltagarna, som tävlat med sina case om vilka som har de bästa affärsidéerna, återfinns fyra vinnare som alla har en koppling till KTH och där två av vinnarna, My GLobal City och Mirrorfi är case KTH Innovation arbetar med.

WITSTHLM2016

Under onsdagen den 8 mars höll Women in Tech sin årliga konferens med samma namn för att inspirera kvinnor till att välja en yrkesframtid inom den annars mycket starkt mansdominerade teknologiindustrin.

Blogg

Direktrapport från väst

Under oktober 2015 stod det klart att KTH Innovations affärscoach Donnie SC Lygonis, erhöll VINNOVAs fellowship-program som gjorde honom till förste man utsänd att stärka relationen och korta vägarna mellan USA och Sverige. Djupdyk i techmeckat och följ med på hans resa bland innovativ utveckling och följ med på amerikans fotboll mellan toppuniversiteten Stanford och Berkeley.

Sociala medier

Vi finns där du är!

Vill du veta mer om vad vi gör eller bli tipsad om det senaste inom innovation och entreprenörskap? Följ oss!

Tävling

STING Test Drive Health 2016

Har du en global affärsidé inom digital hälsa, bioteknik, medicinteknik, diagnostik eller livsmedel, och funderar på vad nästa steg är?
Då är det perfekt läge för STING Test Drive Health, entreprenörprogrammet för dig som vill få hjälp att formulera och vässa din affärsmodell. Under sju kvällsworkshops ger vi dig verktygen att utvärdera din affärsidé och inspiration att komma igång – allt för att du ska få en stabil grund inför en eventuell företagsstart.

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

Till sidans topp