Hej Mats!

Jag har tagit en titt på extentorna som du rekommenderat och jämfört de med både tidigare extentor (av andra lärare) samt med den nuvarande modelltentan.

Jag är medveten om att kursens upplägg är annorlunda nu och därav skillnaden mellan extentorna som du rekommenderat, och de föregående extentorna.
Däremot har jag även märkt av en markant svårighetsgrad mellan de rekommenderade extentorna och modelltentan som du lagt upp. Jag har diskuterat detta med många kursare som är av samma åsikt; modelltentan är mycket "lättare" än de rekommenderade extentorna, och detta är lite förvirrande.

Vad jag också har diskuterat med andra kursare är modell KS:en som vi övade på inför KS1 och KS2; där även de var lättare än KS:en som vi skrev. Med detta vill jag egentligen få fram mitt budskap om att det är "förvirrande", eftersom jag blir lite ställd om hur jag ska ställa mig in inför tentan?

För övrigt vill jag, som kritik, nämna att det har varit alldeles för lätt och enkel nivå på både föreläsningarna och övningarna i förhållande till hur KS:en har sett ut, och även hur övningstentorna ser ut.
Det kanske vore något att tänka på inför framtida kursomgångar.
Som sagt är det många andra som delar dessa åsikter med mig, och visst är det viktigt att även lyssna på studenterna :)

Mvh
Hanah Nurani