Till innehåll på sidan

Ny utställning: Strangers’ Minds

Publicerad 2024-01-18

Strangers’ Minds är en utställning som anordnas av Bright at KTH med syfte att belysa de mångfacetterade berättelser som väver samman vår vardag.

Utställningen pågår 31 januari – 29 februari 2024

En utställning av folket för folket

Svartvit affisch "Strangers minds - the exhibition"

Strangers’ Minds är en utställning som anordnas av Bright at KTH med syfte att belysa de mångfacetterade berättelser som väver samman vår vardag. Utställningen är en fysisk plattform som ger individer möjligheten att uttrycka sina känslor, tankar och erfarenheter, allt från kärlek och glädje till förlust och sorg. Genom att dela med sig av sina innersta tankar, är syftet att bryta barriärer, ifrågasätta fördomar och främja känslan av gemenskap och empati bland läsare och deltagare.

Skriv ett anonymt brev och bidra till utställningen

Bright at KTH bjuder in dig att delta i detta projekt genom att skriva ett anonymt brev. Är det något du vill lätta på hjärtat, någon livsupplevelse du varit med om eller varför inte en kort dikt? De anonyma breven kan skrivas och lämnas in på en inlämningslåda nära dig på KTH Biblioteket, Kista eller Flemingsberg campus.

Vernissage

Invigningen tar plats den 31 januari kl 17:30 vid ingången till KTH Biblioteket. Detta är en exklusiv möjlighet att få en unik inblick i en värld av dolt narrativ, träffa anordnarna och njuta av ett glas alkoholfritt bubbel.

Bright at KTH 

Bright at KTH är en studentdriven förening som arbetar för att lyfta kulturell mångfald, främja inkludering och dela värdefull kunskap genom unika campus relaterade event. Brights mål är att skapa en miljö där alla perspektiv och bakgrunder inte bara värderas, utan även uppmuntras.

Läs mer om Bright at KTH  och deras betydelsefulla arbete.

Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: KTH Biblioteket
Senast ändrad: 2024-01-18