Excitera Rekryterar Inför Läsåret '12/'13

I början av juni har Excitera årsstämma och styrelsen för '12/'13 skall väljas in. Excitera är en ideell organisation som verkar för främjandet av entreprenörskap bland Stockholmsstudenter via fyra projekt och fristående event. Vi har vårt nya fräscha kontor på KTH (under Fylke-salarna), men organisationen är öppen för alla studenter i Stockholm. 

Under Exciteras verksamhets år '11/'12 har vi bland annat hållt i ett event med Skype-grundaren Niklas Zennström och drygt 1000 besökande studenter, samlat 270 studenter från hela landet på spelutvecklingskonferensen SGA Conference, och mycket mer.Excitera grundades av KTH-studenter år 2000 och vi arbetar i dag med organisationer och företag över hela Sverige. Vårt arbete med sponsring generar årligen 500 000 - 1 000 000 SEK. Vill du vara med och utforma framtiden? - Sök nu!
Som Excitera-medlem får du erfarenhet av att driva större projekt med mycket frihet och ansvar, komma i kontakt med samarbetspartners, tävlingsdeltagare och Excitera-alumni, samt en stark merit till CV:et.


Öppna positioner

Projektledare Excitera Mobile Cup (EMC) - Du leder EMC, en av världens äldsta mobiltävlingar där studenter tävlar i att utveckla nästa genartions succé-appar. Kontakta christian@excitera.se.
Projektledare Excitera Innovation Challange (EIC) - Du leder EIC, en case-tävling där studenter tävlar i att kommersialisera den senaste forskningen från KTH. Kontakta nicole@excitera.se
Projektledare Swedish Game Awards (SGA) - Du leder SGA, nordens största spelutvecklingstävling. Här tävlar hundratals studenter från hela Sverige i att göra de bästa mobil-, TV-, och datorspelen. SGA samarbetar med svenska såväl som internationella spel- och teknikföretag och är erkänt av spelbranschen som en viktig plattform. Kontakta albin@excitera.se.
Projektledare Student Inc. - Du leder Student Inc., en affärsinkubator som Excitera driver i samarbete med KTH Innovation. Här erbjuder vi studentdrivna företag lokaler mitt på KTH-campus, affärscoachning, och utvecklande workshops med våra samarbetspartners. Kontakta sebastian@excitera.se.
Kassör - Du håller ordning på finanserna, fakturerar våra sponsorer och håller Skatteverket på gott humör. Kontaktajacob@excitera.se.
IT-ansvarig - Du ansvarar för server, hård- och mjukvaruinköp och får gärna även kunna webutveckling. Kontaktaeryk@excitera.se.
Sekreterare - Du dokumenterar styrelsemöten och får gärna även sköta kommunikation utåt via Facebook-grupper och hemsidor. Kontakta donna@excitera.se.
Ansök så fort som möjligt för att öka dina chanser att bli nominerad. För övriga frågor om rekryteringen eller föreningen i allmänt, vänligen besök vår hemsida www.excitera.se eller kontakta oss på info@excitera.se.