Till innehåll på sidan

Examensarbete

Examensarbetet är inte bara en viktig del av utbildningen. Många studenter tycker att det är den del av studierna som är mest intressant och givande, men också den del som ställer de största kraven och erbjuder de största utmaningarna.

Ett examensarbete är en kurs och utgörs av en uppsats/rapport (och arbetet bakom denna) som du skriver, presenterar och när allt är klart, får högskolepoäng för. Då är du ett steg närmare examen.

Regler och rutiner för examensarbete kan skilja sig åt på olika delar av KTH och mellan olika examensarbetes-kurser. Kursplaner finns i Kurs- och programkatalogen .

I KTH Exjobbportal kan du hitta exjobb och få en unik möjlighet att knyta värdefulla kontakter på arbetsmarknaden. Här hittar du framförallt exjobb men också trainee-jobb, internships samt extra- och säsongsjobb. Välj bland en bredd uppdrag från både stora industriföretag, små och medelstora företag samt offentliga organisationer. Prenumerera på utskick från KTH Exjobbportal  och få uppdaterad information om nyinkomna uppdrag.

Hitta exjobb i KTH Exjobbportal

KTH:s riktlinjer för examensarbetskurser