Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

INDEK medarbetare bidrar till rapporten Destination:Rymden

Publicerad 2015-09-21

Universitetslektor och doktorand  vid enheten Entreprenörskap och Innovation har bidragit till rapporten Destination: Rymden. 

Destination:Rymden är en innovationsagenda framtagen Med Stöd AV VINNOVA, Energimyndigheten and Formas inom ramen för Strategiska innovationsområden och har utvecklats av Spaceport Sweden med stöd av Kairos Future, tillsammans med 70-tal aktörer Inom näringsliv, offentlig sektor samt forsknings- och innovationsutövare.

Rapporten presenterar ett konkret förslag för hur Sverige kan bli en ledande rymdturismnation och hur det skulle påverka allt ifrån kunskapsintensiv industri till destinationsutveckling och teknikintresset hos unga människor.

Rapporten släpptes vid en pressträff fredagen den 18 september vid KTH, där Christer Fuglesang, Mats Lindgren, VD och grundare av Kairos Future och Karin Nilsdotter VD för Spaceport Sweden var närvarande.


Rapporten finns på webbplatsen www.destinationrymden.se där både den fullständiga versionen samt en kortare version kan laddas ner

Innehållsansvarig:infomaster@itm.kth.se
Tillhör: Industriell ekonomi och organisation
Senast ändrad: 2015-09-21