Södertälje Science Week

Går det att kombinera hållbarhet och lönsamhet? Hör Anna Denell, Hållbarhetschef på Vasakronan och KTH-alumn berätta om sin väg från KTH till hållbarhetschef och om det går att kombinera hållbarhet med lönsamhet. Vi bjuder på lunch, välkommen!

Tid: Fr 2019-02-01 kl 12.00

Föreläsare: Anna Denell

Plats: KTH Södertälje (Sal C36), Kvarnbergagatan 12, Södertälje

Anna tog examen från civilingenjörsutbildningen i lantmäteri från KTH 1995 och har sedan dess varit aktiv inom fastighetsbranschen. 2012 blev hon miljö- och hållbarhetschef på Vasakronan som är Sveriges största fastighetsbolag. På Vasakronan har hon arbetat fram både Sveriges första gröna hyresavtal och världens första gröna företagsobligation. Hon brinner för miljö- och hållbarhetsfrågor och hur det kommer att påverka företag, människor och samhällen i framtiden.

I mars 2013 utsåg Stockholm stad henne till månadens Stockholmare för sitt arbete med miljöfrågor och hon har ett flertal gånger utsetts till en av Sveriges 100 hållbarhets mäktigaste personer. Senast, fick hon priset Greenbuild Europe Leadership Award 2018 som delas ut av Green Business Certification Inc.

Anmäl dig här!

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2018-12-13