Sök på tagg
Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.
Antal träffar: 10
-
Fördjupade färdigheter i att använda RAMP för riskhantering av belastningsergonomiska skador
Bli ledande inom belastningsergonomi.
-
Vetenskapsfilosofi för ingenjörer och naturvetare
Lär dig planera och utföra vetenskapliga undersökningar.
-
Hållbar utveckling för problemlösare, II
Trender och lösningar för aktuella hållbarhetsutmaningar.
-
Strategier för hållbar utveckling, III
Bli en problemlösare som driver utvecklingen av hållbar utveckling framåt
-
Digitalt lärande - forskningsområdet
Forskningen om digitalt lärande på KTH undersöker hur teknik kan stödja utbildning och lärande. Forskargruppens styrka är vår tekniska kompetens kompletterat av vår kompetens inom lärande. Forskningen är ofta designinriktad. Detta innebär att vi beforskar användning av framväxande teknik i lärandesammanhang och utvecklar prototyper och metoder som en del av forskningen. Vi har även som målsättning att bidra till att utveckla metoder och tekniker som kan användas i praktiken.
-
Cyber-Physical Networks
I kursen som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna lära sig centrala principer för att hantera utmaningar och hitta lösningar för digital kommunikation inom cyberfysiska system.
-
Hållbar utveckling för problemlösare, I
I kursen som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna en introduktion om hållbarhet och utforska olika utmaningar för hållbar utveckling.
-
Hållbar utveckling för problemlösare
I kurserna som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna lära sig om hållbar utveckling. Kurserna riktade sig främst till ingenjörsstudenter och yrkesverksamma inom industrin.
-
Digital transformation: marknads- och näringslivsanalys, I
I kursen som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna lära sig förutse hur en bransch påverkas av digitaliseringen.
-
Institutionen för lärande
En genomtänkt ansats till livslångt lärande är viktig för framtiden och för Sverige. Lärande på KTH har samlat forskning kring lärande i STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), global kompetens och digitalt lärande för att kunna ta ett helhetsgrepp på forskning i lärande på alla nivåer, från förskolan till högskolan.