Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • Ambitiösa stockholmare valde Lund

  När Magnus och Erik ville byta utbildningsprogram inom KTH stötte de på hinder. Då sökte de sig till Lund och kom till slut in på sina drömmars utbildning. – Det finns inget annat program i Sverige som jag hellre skulle gå än det här, säger Magnus Flodberg som läser masterinriktningen Technology Management.

 • Jämför mobilabonnemang - på riktigt

  Comparific är ett nystartat företag som satsar på ett nytt sätt för kunderna att jämföra olika mobilabonnemang: genom att ta pulsen på hur kunderna faktiskt använder sin mobiltelefon. Det vill säga till vilka mobilnät kunder ringer, hur ofta, hur många SMS de skickar och så vidare.

 • ”Med professorstiteln får jag pondus”

  Ann-Charlotte Kjellberg är nordisk och baltisk riskchef på mjukvaruföretaget SAS Institute och doktor i ekonomisk statistik från Handels i Stockholm. Sedan knappt ett år är hon också adjungerad professor på KTH och tycker definitivt att det verkar saknas tillräcklig näringslivsanknytning inom akademin.

 • KTH får EU-finansierat doktorandprogram

  Av 148 ansökningar om finansiering av doktorandprogram som kom till EU från europeiska högskolor och universitet beviljades nio stycken. En av dessa nio ansökningar tillhörde KTH som nu får ett doktorandprogram för industriell ekonomi.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22