Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 3

  • Ökade jobbchanser för utrikesfödda

    Hussam Nabhani jobbar hellre som kemiingenjör än driver kiosk. Han är en av deltagarna som kom till kursstarten för KTH:s nya program för ingenjörer och arkitekter med utländsk utbildning, som ska vässa deras chanser att hitta jobb inom sitt kompetensområde.

  • För dig som saknar rätt behörighet

    Tekniskt basår är en kompletteringsutbildning som ger dig naturvetenskaplig behörighet. Utbildningen är skräddarsydd för fortsatta studier på KTH och du tränas i problemlösning, kreativt tänkande och får en bra studieteknik inför framtiden. Slutförd utbildning ger dig dessutom möjlighet att söka särskilt reserverade platser till våra ingenjörs- och ämneslärarutbildningar.

  • Tekniskt basår, behörighetsgivande utbildning, 60 fup

    Tekniskt basår ger dig möjlighet att läsa kurser i matematik, fysik och kemi för att bli behörig till KTH:s ingenjörsutbildningar. Utbildningen är skräddarsydd för fortsatta studier på KTH, och slutförd utbildning ger dig dessutom möjlighet att söka särskilt reserverade platser till våra ingenjörs- och ämneslärarutbildningar. Du tränas både i problemlösning och kreativt tänkande och får en bra studieteknik inför framtiden.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22