Hej alla TITEH som just avslutat termin 1

Grattis till er första avklarade termin! Nu inleds snart fas 2 då ni påbörjar er teknikinriktning. Jag har meddelat alla studievägledare på respektive program vad ni har valt och de kommer att kontakta var och en av er med mer info om vad som  gäller i höst, tid för mottagning mm. Nu är ju redan alla antagna på programmet Teknik och ekonomi, så det är inte obligatoriskt upprop som för övriga som påbörjar programmet, men de flesta brukar välja att bjuda in er till uppropet i alla fall. 

Om ni önskar kontakt med respektive studievägledare kan du kontakta denne direkt:

https://www.kth.se/student/studievagledning-kontakt/kontakt-studievagledning-pa-program-1.84623

Vi kommer inte att skicka ut en bekräftelse till var och en, alla som har gjort ett val har fått detta och får en inbjudan från respektive program. Om ni inte hört något en vecka innan uppropet som är den 12 augusti kan ni kontakta studievägledaren för det aktuella programmet. Däremot kommer jag att höra av mig till de som inte gjort något val alls.

Under de närmaste 2,5 åren kommer ni att fortsätta vara studenter på programmet Teknik och ekonomi, men om ni behöver hjälp i form av studievägledning eller har frågor om kurserna på er teknikinriktning är det studievägledaren på respektive program ni ska vända er till. Men ni är så klart varmt välkomna att höra av er till Maria Curtis som är studievägledare på TITEH också :-)

Nu önskar vi er ett varmt och skönt sommarlov och lycka till på respektive inriktning.

Glad sommar!

Annelie Fredriksson och Maria Curtis