The future needs GIANTS

Giants är en satsning från KTH för unga kvinnor* och ickebinära som vill utforska teknik och veta mer om våra tekniska utbildningar. The future needs GIANTS är för dig som gillar att bygga, skapa och testa nya saker. För dig som gillar robotar, sladdar, spela spel och vara kreativ tillsammans med andra. Eller som är nyfiken på ovanstående, även om du inte provat förut.

Årets event äger rum den 9 november 2019, kl. 10:00 på KTH:s campus i Stockholm.

Anmälan är stängd

Efterfrågan har varit stor och de 250 platserna för årets evenemang tog slut fort. Har du inte hunnit anmäla dig? Följ oss på vårt instagramkonto @kthstudent  där vi kommer sända live från KTH Giants 2019! Du kan även prenumerera på vårt nyhetsutskick för att få aktuell information om KTH:s utbildningar och för att inte missa kommande spännande event på KTH campus.

Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsutskick

*alla som identifierar sig som kvinna eller ickebinär är välkomna.

Studentbloggen

Följ Madeleine, Oscar och Malin som bloggar om livet som KTH-student

Läs studentbloggen 

Vad kan man förvänta sig på eventet?

Inspirerande föreläsningar

“Är jag tillräckligt smart för att plugga det här?” och framtidens robotar är båda ämnen som inbjudna gäster har föreläst om tidigare år. Våra talare är ofta före detta KTH-studenter som kan ha gått igenom samma känslor som du inför valet av utbildning. 

Träffa programmen och Tech Fair


Lärare och studenter från våra program berättar om livet på KTH och möjligheterna efteråt. Fråga om allt du undrar över! Här finns även föreningar, spelhörna och pratande robotar som gillar selfies.

Workshops

Det bästa (och roligaste!) sättet att få känsla för en utbildning är att prova på den. Under dagen kommer våra studenter anordna workshops så att du kan testa på att exempelvis löda eller programmera. Inga förkunskaper krävs.

Rundvandring på KTH campus


Få en känsla för KTH genom att följa med på en rundvandring på campusområdet. Studenterna guidar dig till de viktigaste platserna du behöver känna till.

Föreläsare

Elena Fersman 

Elena Fersman som är forskningschef för AI på Ericsson och Adjungerad professor inom cyberfysiska system på KTH gästar eventet och håller en inspirerande förseläsning.

Läs mer om Elena här

Medverkande föreningar

Lär dig om KTH:s utbildningsprogram

Kontakt

För mer information angående Giants, vänligen kontakta projektledare Alina Lingnau.