Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Leandagen bjuder på analog förändringskraft

Publicerad 2024-01-19

Leandagen under Science week drar alltid fulla hus. Det har blivit en plattform för erfarenhetsutbyte och ett sätt att lyfta goda förebilder när det kommer till förbättringsarbete i näringsliv och samhälle. Malin Pops Runsten på KTH Leancentrum ligger i startgroparna för årets Leandag den 31 januari.

Vad kan besökarna förvänta sig i år?

Att de får med sig inspiration och konkreta verktyg för att ännu effektivare fortsätta förändringsresan. Det blir intressanta och viktiga samtal kring hur vi kan jobba med systematiskt förbättringsarbete för att åstadkomma robusta och välmående verksamheter.

Vilken programpunkt är du själv mest nyfiken på under dagens program?

Porträtt Malin
Malin Pops Runsten, specialist på KTH Leancentrum

Det är svårt att välja - det är ju mixen av föreläsare och de personliga mötena som gör den här dagen unik. Vi möter alltifrån morgondagens ledare i 19-åriga Thea till Deep Tech-forskaren Greta och seniora ledarskapsgurun Bengt. Vi tar del av de globala företagens erfarenheter och de mindre företagens förändringsresor. Dessutom har akademin fått lite större plats i år när vi lyfter fram dokumenterade utmaningar och ser hur vi på bästa sätt löser dem tillsammans.  

Varför tror du att Leandagen är så populär?

Vi har aktivt valt att vara helt analoga och satsar på att bygga en dag med fokus på mötet och erfarenhetsutbytet mellan människorna i rummet. Det ska var en god balans mellan att lyssna på inspirerande förebilder och att aktivt delta under dagen.

Läs mer om Leandagen
Läs mer om Science week

Innehållsansvarig:Alexandra Von Kern
Tillhör: Institutionen för produktionsutveckling
Senast ändrad: 2024-01-19