Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Bostad 2.0 Frukostseminarier

Forskare från KTH håller i frukostseminarier under hösten 2023 om aktuella ämnen på bostadsområdet tillsammans med personer från bostadsbranchen.

KTH Bostad 2.0

Forskningsprogrammet KTH Bostad 2.0 tar ett unikt helhetsgrepp på bostadsmarknaden med fokus på åtta aktuella områden som valts ut i nära samverkan med branschens aktörer.
KTH Bostad 2.0 består av ett antal forskningsprojekt med en gemensam utgångspunkt: En bostadsmarknad för alla.

Läs mer och registrera dig här

Seminarierna sker angivna datum på fredagar 08.15-09.00 och leds av professor Mats Wilhelmsson eller docent Cecilia Hermansson från KTH Institutionen för fastigheter och byggande.

Seminarierna sker i webinarform och då de enskilda deltagarna är anonyma kan seminariet spelas in. Missar man live-sändningen av seminariet kan man då se det i efterhand. Filmerna ligger tillgängliga på webben 14 dagar efter seminariet och efter det får man kontakta oss för att få tillgång till filmen.

Frukostseminariet inleds med en forskningspresentation och sedan vidtar ett öppet samtal. Frågor ställs via en chatt där chattansvarig läser upp frågorna för moderatorn alternativt om man vill ställa frågan öppet.

Innehållsansvarig:infomaster@abe.kth.se
Tillhör: Institutionen för fastigheter och byggande
Senast ändrad: 2024-02-26