Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • Hårdsatsning på vidareutbildning

  På rektors uppdrag vässar och marknadsför nu KTH Education KTH:s anslagsfinansierade vidareutbildning för yrkesverksamma. Arbetet sker i nära samarbetar med skolorna på KTH.

 • Transporttema i nya KTH&Co

  Nya idéer och tydligare ingångar för näringslivet. Med en strategisk plattform kopplar KTH greppet om transportfrågorna. Transportplattformen är ett av inslagen i temat om transport i årets andra nummer av tidningen KTH&Co.

 • Nya pengar för studenter och unga forskare

  En ny fond har startats på KTH som ska dela ut stipendier och bidrag till studenter och unga forskare. Fonden baseras på donationer och fick ett rejält tillskott genom ett initiativ av KTH:s styrelseordförande Börje Ekholm.

 • Bo Pang tar Emmaljunga till Kina

  Genom att hjälpa svenskar i Kina kan Bo Pang ge tillbaka det stöd han själv fick när han pluggade på KTH. För vistelsen i Sverige stärkte honom rejält.

 • Samarbete ledord vid kinesiskt nyår

  Fredagen den 12 februari samlades KTH:s forskare och studenter, från både Kina och Sverige, på kårhuset för att fira det kinesiska nyåret. Förutom att innebörden bakom Europarådets kampanj ”Alla olika alla lika” gjorde sig påmind, präglades hela arrangemanget av ett viktigt budskap: Genom samarbete kommer vi längre.

 • Alumnens dag firas med ny alumniportal

  Tisdag den 4 oktober firar flera av landets universitet och högskolor Alumnens dag. KTH passar på att lansera den nya alumniportalen KTH Alumni Community. Dessutom uppmärksammas alla alumner med ett gratulationskort.

 • USA

  I USA har KTH ett alumnnätverk i New York och ett i Silicon Valley. Alla KTH-alumner är välkomna att delta i de aktiviteter som anordnas.