Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

  • Hårdsatsning på vidareutbildning

    På rektors uppdrag vässar och marknadsför nu KTH Education KTH:s anslagsfinansierade vidareutbildning för yrkesverksamma. Arbetet sker i nära samarbetar med skolorna på KTH.

  • Certifikat i global kompetens

    Global kompetens är allt mer efterfrågat i arbetslivet och är en förutsättning för att framgångsrikt kunna arbeta i vårt globaliserade samhälle. KTH-studenter behöver i sina kommande yrkesroller behärska enkla och effektiva metoder för att arbeta konstruktivt, kreativt och etiskt med personlig och kulturell variation i miljöer präglade av kulturell och social mångfald. För att möta dessa behov erbjuder KTH ett certifikat i global kompetens.

  • Fristående kurser för yrkesverksamma

    KTH erbjuder avgiftsfria kurser för kompetensutveckling inom många ämnen anpassade för dig mitt i arbetslivet. Det finns ett stort antal kurser du kan läsa på distans och med låg studietakt, så att du lättare kan studera parallellt med jobbet. De flesta kurserna vänder sig till dig som jobbar inom tekniska yrken som ingenjör eller arkitekt, men alla intresserade är välkomna att söka.

  • Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22