Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Emil Jägborn Rung

Profilbild av Emil Jägborn Rung

Om mig

Studietid

Studerat civilingenjörsprogrammet i Medieteknik, årgång 2004. Inriktningar var Rörlig bild och Människa-Datorinteraktion (MDI). Övriga engagemang inkluderade mottagningen av nya studenter, näringslivsgruppen och styrelsen för Medieteknik-sektionen.

Arbetsliv

Arbetatat på produktbolag och som IT-konsult med fokus på frontend och apputveckling.

Laddboxbolaget 

Var med och startade Laddboxbolaget i slutet av 2020 som specialiserar sig på laddinfrastruktur till elbilar med fokus på normalladdning. Vår ambition är att göra elbilsladdning enkel genom att vara med och driva elbilsrevolutionen genom att hjälpa människor att ladda sina elbilar hemma.

Laddboxbolaget har två primära kundgrupper där den ena är villaägare och andra privatoperoner som vi hjälper med installation av laddbox hemma, inklusive hantering av avdrag för grön teknik.

Den andra stora kundgruppen är bostadsrättsföreningar där Laddboxbolaget erbjuder skalbara system med laddstolpar till bostadsrättsföreningar. Vi hjälper till med hela processen och kan skräddarsy laddlösningar då olika bostadsrättsföreningar har olika krav. Ofta ingår t.ex. betallösningar med rättvis kostnadsfördelning och serviceavtal för laddboxarna.