Hoppa till huvudinnehållet
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Johan C Thorburn

Profilbild av Johan C Thorburn

KOMMUNIKATÖR

Detaljer

Arbetar vid

SKOLKOMMUNIKATION

Adress
TEKNIKRINGEN 74D
Rum

Om mig

Jag är kommunikatör på skolan för arkitektur och samhällsbyggnad vid KTH. Skolan utbildar och forskar om framtidens samhälle; om hur städer, byggnader och infrastruktur ska utformas och byggas, om hur institutioner och regelsystem bör utvecklas för att ge en bra livsmiljö och goda utvecklingsbetingelser för näringslivet.

Hälften av min tid ägnar jag åt uppdraget som kommunikatör för Blå mat - centrum för framtidens sjömat. Centrumbildningen Blå mat samlar fem universitet, två institut och en science park samt ett 70-tal andra organisationer med det gemensamma målet att göra Sverige till en ledande producent av attraktiv och hållbar sjömat.

Ett annat uppdrag, på 30 %, är för KTH Vattencentrum, i huvudsak med en konferens som kommer att äga rum under våren 2024 men även med centrumbildningens webbplats och nyhetsbrev med mera.

På skolan för arkitektur och samhällsbyggnad arbetar jag bland annat med webben och samt skolans nyhetsbrev. Vill du veta mer om vad som görs på skolan kan du läsa vår artikelserie ABE i fokus som gör nedslag i den forskning, undervisning och samverkan som görs på skolans sex institutioner.

Och hör gärna av dig om du vill få kontakt med någon av våra forskare!

Här ser du som är anställd på skolan för arkitektur och samhällsbyggnad hur du kan få stöd med kommunikation.