Hoppa till innehåll

Webbutveckling, systemförvaltning och design

Our take on web, social media and other tech stuff. From the people behind www.kth.se

3 | Lina Magdalinski om Open Space som format för digitala konferens i Zoom Breakout Rooms

Torsdagen den 3 december 2020

Nästa torsdag så kommer Lina Magdalinski och berättar hur hon tänkte när hon satte ihop en Open Space konferens för 40 personer kring digitala arbetssätt och digital kultur. Lina använde blandannat Zooms breakout rooms och brainstormingtjänsten Mural.

Open Space är en enkelt och självorganiserande mötesform där diskussionerna blir engagerande och kreativa. Linas upplägg passar för många olika typer av möten där man behöver simulera diskussioner i rum. ERFA-möten skulle t ex passa perfekt i Linas setup.

Vi ses i Zoom eller Youtube, glöm inte att ha en kopp kaffe och frågor redo!

/ Patric & Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *