Nordpolea – iSpexet

Idag var premiärdagen för Industriell Ekonomis julspex Nordpolea (en korsning mellan Nordkorea och Nordpolen) som anordnas av nämnden iSpexet. Allt från rekvisita, låtskrivande, skådespelande, teknik, dans och PR arbetar studenterna med i några månader innan föreställningen visas. Dessutom är detta bara det ”mindre” spexet som föregår det stora spexet som visas ett antal föreställningar på en teater varje vår. Min flickvän Carro var en del av dansgruppen i år vilket gjorde det extra roligt att gå dit!

Själva föreställningen var otroligt väl genomförd och jag fick påminna mig själv om att alla medverkande faktiskt pluggar på KTH och inte jobbar som skådisar. Om ni är besvikna på att ni inte kunde gå denna gång så kommer ju som sagt ett nytt spex senare i vår! Här kommer lite bilder från dagen 🙂

Jultomt-un
Acapella-gruppen
Dansgruppen med Carro!