Nuläget

Hej och hå! Nu är vi officiellt inne i Augusti och därmed är min månad på KTHs instagram över. Hoppas att ni tyckt det varit underhållande för er som följt kontot kthstudent.

Förnärvarande befinner jag mig i Ukraina tillsammans med fyra vänner från KTH. Varje sommar brukar detta gäng (inte alltid samma personer) åka på semester tillsammans till ett godtyckligt land i Europa. Otroligt mysigt att ta en weekend tillsammans med vännerna för att stadsvandra, eller som målet med denna resa: fotboll och solsemester!

Ikväll ska vi se matchen mellan Djurgården och det inhemska laget Mariupol, som spelas i Odessa. Resten av dagarna blir det att bada!

På vägen ner igår mellanlandade vi i Prag i 6 timmar. Det gav oss en perfekt lucka att hälsa på en av mina nya vänner från sommarkursen som bor i Prag. Ivan heter han och han tog med oss till en lokal restaurang som bryggde sin egen öl. Otroligt gott!

Vi hörs senare

// Madde

Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!