Var kan du plugga utomlands?

Var någanstans kan man plugga utomlands? Här har du en karta över alla ställen som KTH har avtal med:

KTH har 220 utbytesuniversitet i totalt 44 olika länder! Bland dessa 220 universitet finns några av världens bästa tekniska universitet. Om inget av dessa resemål passar dig går det bra att tex göra ditt examensarbete eller praktik på ett företag/universitet utomlands, eller hitta ett externt stipendium till ditt drömresemål.

Vill du få reda mer om hur det är att plugga i de olika världsdelarna? Spana in KTHs Utlandsblogg, där studenter som pluggar utomlands via KTH delar med sig av sina upplevelser.

Nordamerika: Jessica i USA 2017 HT
Sydamerika: Anna i Chile 2018 VT
Asien: Michelle i Singapore 2017 VT (KTH-NOC Singapore, hette förut iLEAD)
Europa: Sunny i Nederländerna 2016 HT
Oceanien: Alva i Australien 2016 HT
Afrika: David i Kenya 2018 VT (Kandidatexamensarbete)

Anna (många skandinaviska namn i Wisconsin), Jen och jag under en road trip till Door County i Wisconsin för några helger sedan. Jen är min amerikanska fadder jag har fått tilldelad!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!