Bli en ledare?

Under min utbildning på KTH har jag fått lära mig otroligt många olika tekniska färdigheter. Jag kan skriva kompressionsalgoritmer, programmera komplicerade hemsidor, göra en balansräkning, redigera bilder och genomföra spektralanalyser men jag har känt att jag saknat en sak. Att öva på faktiskt ledarskap bortom kurser och att styra över en grupp i ett längre projekt. Lyckligtvis har KTH också svaret på detta. THS Armada.

Nu finns det nämligen möjlighet för alla intresserade att bli en Team Leader för årets Armada och öva på att ta ledarskapsrollen inom:

  • Business Relations & Events
  • Marketing & Communication
  • Logistics and Career Fair

Men istället för att beskriva alla roller ingående och förklara varför ett engagemang i Armada är bland det roligaste och meriterande man kan göra på KTH så kan ni istället se på några bilder från föregående år 🙂

Läs mer om alla roller och ansök på länken nedan! Ansökan är endast öppen i en vecka till och stänger den 23/4!

armada.nu/recruitment

// Oscar