Första dagen avklarad!

Den 12:e augusti lider mot sitt slut, och första dagen som student på KTH är i hamn. Hur kändes det? Nervöst? Olidligt spännande? En lättnad? Skräckblandad förtjusning? Eller en klump i magen?

Oavsett hur du upplevde första dagen vill jag hälsa dig välkommen till ditt nästa äventyr i livet!

När jag var på plats för min första dag på KTH gick jag hem efter halva dagen. Jag skulle iväg på eftermiddagen och kunde inte vara kvar till slutet. Skönt var det eftersom det var otroligt många nya intryck under första dagen. Att få lite andrum att smälta allt. n0llan — vad är det? Hur var mitt lösenord till inloggningen nu igen? Vad hette mina faddrar? Var skulle vi samlas imorgon? Det viktigaste var att jag dök upp igen dagen efter och blev lika varmt välkommen som de andra nya som hade stannat hela eftermiddagen dagen innan. Inte gjorde det något att de andra hade ett litet försprång. Jag hittade snabbt vänner bland mina klasskompisar som fanns i min n0llegrupp.

Hoppas att du kommer att ha det roligt under de första veckorna på KTH. Glöm inte att delta i de introkurser som ges under Mottagningen. De hjälper till att komma in i pluggandet, så att första kursen inte blir en chock. Lycka till och hör av dig om du har några frågor!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!