Hoppa till innehåll

Underhåll av mobiltelefon

Är du inte lite nyfiken på hur dina vardagsprylar ser ut inuti? Jag har en gammal iPhone 5s vars batteri inte fungerar längre. Förra sommaren bytte jag batteriet själv och köpte mig ett billigt sådant online. Det gjorde att jag fick ett halvår längre livstid i min mobil, som för övrigt fungerade fint. Slapp lägga ut pengar på en helt ny telefon! Dessutom fick jag mecka med min mobil och det var superroligt att få öppna upp den och se vad som fanns innuti.

Idag har jag (efter att mobilens batteri inte har fungerat sedan i julas) äntligen tagit tag i saken och plockat bort batteriet igen. Tanken är att den ska fungera som en extratelefon för mig.

Nu återstår det bara att jag köper ett nytt batteri, och så har jag min extratelefon fixad.

Baksidan av skärmen. Till vänster ser ni baksidan av hemknappen.

Baksidan av baksidan? Haha, detta är alltså insidan av den bakre delen. Här har jag redan plockat ut batteriet som satt ovanpå de två vita klisterremsorna.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!