Hoppa till innehåll

Armada Events

Vi är inne i november och plötsligt så är det bara 2,5 veckor kvar till Armada! Men, redan nu så har Armada smygstartat genom anordnade event. Mycket tid och energi har lagts ned på att skapa event som verkligen är givande och intressanta för studenter, så passa på och signa upp!

Undersök bilden nedan eller surfa in på armada.nu/events för att se alla event!

Lunchföreläsningar är ofta ett jättebra sätt att få bra grepp om ett företag och deras verksamhet (+ att man får gratis lunch). Är man istället intresserad av AI så bör man definitivt inte missa AI VS HUMAN där man bl.a får chansen att mingla med företag inom AI. Dessutom erbjuds det AW:s, trainee-kvällar, internship-pitchar och individuella möten med företag som man absolut inte vill missa!

Anmäl dig här med ditt KTH-konto!

3 reaktioner till “Armada Events”

  1. Hej! Vet ni hur och vart man hittar info om Vilka företag som kommer medverka?
    Armada.nu sidan är så gott som helt tom på vktig information!

    Och matchningsverktyget från förra året? Den fungerar ej :/

  2. Åh tack för svar! Vet inte varför jag inte lyckades få fram ”exhibitors” :/ Tack för hjälpen!
    Ser fram emot verktyget! 🙂

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: