Armada Features

Sedan i februari i år så har jag varit Head of Web Development för Nordens största arbetsmarknadsmässa Armada och nu kan jag äntligen visa det som mina utvecklare arbetat med för att underlätta din mässupplevelse! Glöm inte att Armada sker nu på tisdag och onsdag!

Vilka företag är med i Armada?

Med hjälp av det uppdaterade sök- och filtreringsverktyget på Armada Exhibitors så är det enklare än någonsin att hitta alla företag på THS Armada 2019. I verktyget så kan man samtidigt filtrera på jobbtyp, bransch, platser och söka med fritext. Om du t.ex. vill se vilka företag som erbjuder exjobb inom Medieteknik eller UX och som har kontor i Europa så går det att åstadkomma med bara några få knapptryckningar!

Hur hittar man företagen?

Att hitta var ca 200 olika företag står under Armada-dagarna kan vara svårt då de är utspridda i Nymble, KTH Entré och Biblioteket. Lyckligtvis kan man använda sig av det sprillans nya verktyget Armada Maps. Här kan man enkelt söka på företag, lokaler och filtrera på utställare i Green Room och Diversity Room. Funkar bra på mobilen så att du kan hitta företagen även om du är på språng 🙂

Vilka företag ska jag gå till?

Förutom att kunna filtrera och söka på Armada Exhibitors så är det även möjligt att få skräddarsydda föreslag på företag som kan vara intressanta för dig! Med hjälp av årets nya matchningsfunktion, tillgänglig på Armada Matching så kan man få just detta.

Ha nu en grym Armadaupplevelse!

// Oscar

En kommentar till “Armada Features”

Kommentarer inaktiverade.