Bli nästa digitala studentambassadör!

Även detta inlägg är riktat till dig som redan är student på KTH.

Vill du bli nästa digitala studentambassadör för KTH? Som ni har märkt är det flera utav oss som tar examen i år, och vi behöver nya ansikten som kan fortsätta inspirera framtida studenter. Låter det intressant?

De digitala kanaler som du kan söka till är följande:

Vi digitala studentambassadörer under ett av våra redaktionsmöten! Känner du igen alla?

Jag rekommenderar starkt att söka om du känner att detta låter som ett lockande extrajobb utöver studierna. Oscar, Malin och jag har bloggat i hela tre år nu, och det har varit både roligt och givande hela vägen!

Sista ansökningsdagen är den 8 juni. Läs mer om uppdragen och hur du ansöker här.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!