Vad är Mottagningen?

Nu på måndag drar Mottagningen igång för alla nyantagna ingenjörer och arkitekter på KTH! Mottagningen arrangeras under de första veckorna av äldre KTH-studenter som ett välkomnande till nya studenter. Där får du under de dagliga aktiviteterna lära känna dina klasskompisar, hitta i skollokalerna, läsa kurs i förberedande matte, upptäcka din sektions studentorganisationer och gå på sittningar (studentfest med trerättersmiddag).

I år har förberedelserna tagit hänsyn till corona och följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer. I och med att inga folkgrupper på över 50 personer får finnas kommer alla nya delas in i aktivitetsgrupper. Arrangörerna hoppas på att Mottagningen blir lika rolig trots allt — och mer därtill!

Jag tycker det är ett superbra sätt att få nya vänner på och att få se vad KTH har att erbjuda i sitt studentliv. Mottagningen är frivillig, och man behöver inte delta i alla event. Däremot vill jag uppmuntra dig till att delta (om du är symptomfri) och bli överraskad av allt det roliga som är planerat!

Förra årets Mottagning sprang jag på på stan, enkla att upptäcka med sina fina n0llesymboler!

//Madde

Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!