Hoppa till innehåll

Småstart med julbak

I lördags kände jag för att ta en dag helt fri från plugg. När jag väl tar en paus från plugget så är det också då som jag inser hur välbehövligt det är! Faktum är att, lika viktigt som det är att plugga, lika viktigt är det också att ta längre pauser. Hur som helst passade jag på att julbaka 🙂 Vissa kommer väl tycka att det är för tidigt men jag har varit så himla sugen på just lussebullar så jag kunde inte vänta längre…

Lyckades även få hjälp av min lillasyster med formandet av bullarna för att det skulle gå lite snabbare. Jag testade att följa ett nytt recept denna gång och det receptet kommer jag nog fortsätta följa när jag bakar lussebullar igen! I receptet fanns det dessutom 9 st tips på att få de extra saftiga så jag passade på att följa dem. Lussebullarna blev i alla fall inte bara goda utan även stora och fina, så jag var nöjd.

/Maha