Hoppa till innehåll

Bli Pepp!

Organisationen Pepp finns för dig, som identifierar dig som tjej och går på gymnasiet, ska få veta mer om vilka otroligt häftiga, spännande och roliga saker ingenjörsyrket kan innebära! Som adept i Pepp får du en ingenjörsstuderande tjej som din egna mentor, möjlighet att gå på inspirerande event hos företag i ingenjörsbranschen och ett tillfälle att lära känna andra tjejer som också är nyfikna på att veta mer om teknik och ingenjörens roll. 

bilder på tjejer som är med i Pepp
Bilder från Pepp-event!

Jag var med som mentor i Pepp för några år sen. Jag fick gå på coola och roliga event och träffades ensam med min adept flera gånger under terminen. Vi gick på promenader ihop, åt glass och snackade om hennes framtid och teknik. Jag rekommenderar dig som identifierar dig som tjej, går på gymnasiet, och är intresserad av ingenjörsyrket att skicka iväg en ansökan här! Gör det så fort du kan för att ansökan kommer att stänga snart… men borde vara öppen fram till Lucia! Vill du läsa mer om Pepp kan du göra det på deras hemsida.

Bli Pepp! /Aleks

En kommentar till “Bli Pepp!”

Kommentarer är stängda.