Hoppa till innehåll

KTH Innovation Award

Jag skrev några månader sen om mitt besök på KTH Innovation (inlägget hittar du här) där man som KTH-student, forskare och anställd kan få hjälp att utveckla sina idéer och starta eget företag. Här om dagen annonserades ett nytt innovationspris, KTH Innovation Award, där en eller flera personer kopplade till KTH tilldelas finansiellt stöd för en innovation som löser en utmaning och ligger i linje med ledorden: kreativitet, uthållighet och mod. Priset tilldelas till personer som brutit ny mark och använt sina kunskaper för att bidra till en bättre framtid. Prissumman ligger på 500 000kr och är möjlig genom donationer från Spotify’s grundare Daniel Ek och KTH professorn Mathias Uhlén.

profilbild på Mathias och Daniel
Daniel Ek och Mathias Uhlén

Jag tycker det är så bra att man på KTH får möjligheten att vara kreativ och innovativ, och att man får så mycket hjälp med att utveckla sina idéer. Om du vill nominera någon för priset, eller läsa mer så kan du hitta det på denna hemsida.

Kramar /Aleks

En kommentar till “KTH Innovation Award”

Kommentarer är stängda.