Planering inför mottagningen

Ett projekt som jag kommer ha vid sidan av studierna i vår, är att planera inför mottagningen i augusti. På Energi och miljö har vi en förtroendevald grupp som kallas Presidiet och det är själva styrgruppen för vår mottagning. I år är jag med i den tillsammans med fyra andra och vi ska se till att de nyantagna studenterna känner sig så välkomna som det bara går i augusti!

Många i min sektion tror jag skulle hålla med om att mottagningen är det roligaste evenemanget på hela året. Det är inte bara en fantastisk gemenskap, utan också känslan av att campus fylls på med nya energifyllda studenter och det känns i luften att alla är riktigt taggade! Det känns lite konstigt att börja redan nu, men samtidigt är det väldigt kul att samarbeta med alla som är inblandade och bolla idéer fram och tillbaka. Dessutom får vi äldre studenter använd våra overaller vilket alltid är något att se fram emot!

En bild på nya studenter som kommit till KTH.
Under förra mottagningen hade vi väldigt bra väder nästan alla dagar, så jag hoppas det blir så det här året också!

När jag var ny student var jag med på nästan alla event under mottagningen. Det blev väldigt intensivt eftersom jag jobbade extra samtidigt, men det var helt klart värt det eftersom man får chansen att lära känna sig klass ordentligt innan plugget drar igång på riktigt. Vad jag vet så anordnar alla sektioner en mottagning så ett hett tips är att söka till KTH så kanske vi ses i augusti!

/Adam

En kommentar till “Planering inför mottagningen”

Kommentarer är stängda.