Throwback: Kravallen 2017 & 2019

Kravallen är en utefestival på KTH som anordnas av Sektionen av Industriell Ekonomi (alltså min sektion). Det är den största studentfestivalen i Stockholm och hölls för första gången i maj 2016 och anordnades även 2017 och 2019.  I år, och förra året, blev den tyvärr inte av på grund av COVID-19 pandemin. Kravallen är ett superkul koncept, som är taget från Linköpings Universitet, och går ut på att man helt enkelt festar utomhus i overaller till (oftast) livemusik.

Jag var med och hjälpte till att anordna Kravallen när jag gick i ettan, alltså 2017. Jag jobbade som värd under festivalen vilket innebar att jag hjälpte till att bygga upp och ta ner festivalområdet, såg till att alla hade det trevligt och kollade biljetter vid entrén. Det ar superkul att hjälpa till på Kravallen och jag minns jag jag speciellt gillade att Vigiland, en DJ-grupp, spelade live vilket var supernajs!

bild på Aleks i overal och en organge väst vid en spegel
Spegelselfie under Kravallen 2017 i ovve och värd-västen.

År 2019 var jag som sagt endast besökare så jag hängde med mina kompisar, dansade och sjöng. Det var så himla roligt! Min upplevelse var också lite speciell då jag bara några timmar innan kommit hem från två månader i Sydafrika. Så jag minns hur glad jag var över att träffa min pojkvän och kompisar igen, men gick hem ganska tidigt för att jag knappt hade sovit på två dygn. Nu när jag minns tillbaka ångrar jag nästan lite att jag inte festade loss då jag då inte visste att jag inte skulle få gå på en till Kravall på grund av COVID-19 pandemin.

bild på festivalområdet
Festivalområdet 2019 (bild av Alexandra Schildt och Pauline Knutsson)

Så börjar ni på KTH rekommenderar jag väldigt starkt att gå på Kravallen om den anordnas! Kramar /Aleks