Hoppa till innehåll

Kursutvärdering 2021

Året börjar lida mot sitt slut och jag tänkte precis som förra året göra någon form av utvärdering av kurserna jag läst under 2021.

Kursen som var roligast?

Finansiell styrning i industriföretag. Jag lärde mig väldigt mycket i denna kurs. Det var även en hel del matte vilket jag faktiskt har saknat. Det är något i själva sättet att plugga matte som jag gillar och som jag tycker är stimulerande och därför också kul!

Kursen som varit mest utmanande?

Om jag ska vara helt ärlig så anser jag att de flesta kurser är utmanande på olika sätt, men oftast i positiv bemärkelse. Antingen kan en kurs vara utmanande i början för att senare kännas mer hanterbar, eller så kan olika typer av utmaningar dyka upp under kursens gång (gäller framförallt om kursen innefattar projekt). Jag kan därför inte riktigt välja specifikt en kurs.

Kursen jag är mest stolt över att ha klarat…

Det måste nog vara Kandidatarbetet, eller KEX:et som det också kallas. Det är ett omfattande arbete som ligger bakom den färdiga uppsatsen och det skulle vara konstigt om jag inte var stolt över den.

Kursen som varit mest lärorik…

Interkulturell kompetens. Skulle verkligen rekommendera er om ni börjar på KTH att läsa denna kurs! Den ger en ett nytt perspektiv som är oerhört viktigt att bära med sig genom livet och i möten med människor från olika kulturer.

/Maha