Studenttips: Handla secondhand

Ett av mina största intressen är att fynda vintage och secondhand. Förutom att det är vänligare för plånboken samt bra för miljön kan man hitta unika saker som bara just du kommer att ha – vilket enligt mig är pricken över i:et.

Något av det bästa med Stockholm (enligt mig) är utbudet av secondhandbutiker samt olika loppisar. Du hittar massor i innerstan men även utanför också!

Ska du flytta till en studentbostad i höst i samband med studierna här på KTH så kan jag verkligen rekommendera att inhandla inredning, köksgeråd och annat till hemmet i secondhandbutiker just på grund av de anledningarna som jag nämnde ovan 🙂

/Maha